IMG_4672

Mijn naam is Stef Kleiweg en ik ben in 2012, na afronding van mijn opleiding aan het Hout– en Meubileringscollege in Rotterdam, mijn eigen bedrijf gestart. Met passie en creativiteit maak ik vanuit mijn werkplaats in Boskoop meubels op maat.

Ik ben een harde werker met oog voor detail. Samen met mijn klanten bespreek ik de mogelijkheden. Soms is er al een ontwerp, maar vaker denk ik mee om samen tot een mooi product te komen. Of u nou van eenvoudige, strakke meubels houdt of juist van gedetailleerd en klassiek, alles is mogelijk. Van eiken, kersen en walnoot,  tot steigerhout- het kan allemaal. Mijn meubels zijn solide, met precisie afgewerkt en tot in de details verzorgd. Details zijn voor mij erg belangrijk; een meubel is niet af als het niet tot in de puntjes klopt.

Ik vind het leuk om de klant bij het proces te betrekken en om mee te denken over de wens van de klant. Daarbij adviseer ik desgewenst over materiaal en ontwerp. Graag ga ik met u in gesprek om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op en ik reageer z.s.m. op uw vraag.