unieke meubels

op maat gemaakt

Over Stef.

Ben je op zoek naar een uniek meubelstuk, dat voldoet aan jouw specifieke wensen? Ik help je graag verder!

Met oog voor detail

Als ervaren meubelmaker maak ik ’t liefst meubels die een leven lang meegaan. Mijn meubels zijn daarom van uitstekende kwaliteit en met uiterste precisie afgewerkt. Een meubel is voor mij niet af als het niet tot in de puntjes klopt. Bekijk een overzicht van mijn projecten!

Unieke meubels op maat

Sinds 2012 heb ik mijn eigen meubelmakerij met een werkplaats in Boskoop. Van eenvoudige, strakke meubels tot gedetailleerd, klassiek en robuust, alles is mogelijk. Ik werk graag met verschillende houtsoorten. Van eiken-, kersen- en walnoot-,  tot steigerhout. Desgewenst geef ik advies passend bij het type meubel, de ruimte waar het geplaatst wordt en natuurlijk jouw smaak.

Creatieve oplossingen

Het mooiste aan mijn vak vind ik het bedenken van creatieve oplossingen. Een kledingkast met ‘onzichtbaar’ bureau, een bijzondere bar voor in een voetstadion, een bibliotheekkast, een zwevend tv- meubel, een uniek wandrek, een robuuste eettafel of een wandkast precies op maat gemaakt en volledig gerealiseerd van gerecycled hout. Denk je misschien dat jouw wens onmogelijk is? Uitdagingen ga ik graag aan!

Restauratie

Ook ben ik gespecialiseerd in het opknappen en restaureren van antieke meubels.